Viktigt om fototävlingen

Ni som vill skicka in bilder till vår fototävling måste ta det med ro några dagar. Vi håller som bäst på med att sätta upp en speciell tävlingssida där alla regler och länk för uppladdning av bilder kommer att finnas. Ni får INTE skicka in bilder per E-post till oss.

Att vi berättade om tävlingen nu var för att ni ska få lite försprång och hinna fotografera era barn medan snön ligger kvar.

Gneis Supershape overall och Speed vinterjacka, Gizmo vinterbyxa

Eftersom vår mejlserver inte skulle klara av att ta emot tusentals bilder måste vi ha en speciell uppladdningssida för bilderna. Med dagens relativt stora bildfiler behövs också en separat server för att ta hand om bilderna ni kommer att skicka in, och den håller vi som bäst på med att installera och konfigurera för tävlingen. Så innan vi släpper ut tävlingswebbsidan där man laddar upp tävlingsbilderna vill vi testa igenom så att allt funkar.

Gneis Supershape overall

Nedan följer de viktigaste delarna av tävlingsreglerna, fullständiga tävlingsregler presenteras på tävlingswebbsidan innan ni kan ladda upp bilder till oss, och så snart den är uppe och fungerar som den ska med uppladdning av bilder mm. så kommer vi att meddela det här på bloggen men även via e-post till våra registrerade kunder hos gneis.se.

Regler och villkor för fototävling:

 • Tävlingsperiod: Fototävlingen pågår till och med 13 april 2010.
 • Priser:
  1:a pris: Grundpaket med vuxenkläder (med vinterjackan)
  2:a pris: Ultra, 3-lagers skaljacka
  3:e pris: Whistler, lättviktsdunjacka
  4:e pris: Powerhood
  5:e pris: Classic, fleecejacka
 • Tema: Vinterbilder med kläder ur Gneis höst/vinterkollektion 2009/2010”. Deltagare får ladda upp hur många bilder de vill på temat.
 • Fotografen (här nedan kallad deltagaren) ska vara 15 år eller äldre, och vara boende i Sverige. För att delta i fototävlingen måste deltagaren ladda upp bilden/bilderna via en uploadfunktion på vår tävlingswebsida. vilken vi öppnar tidigast 17 mars 2010.
 • Genom att ladda upp bilder, till RGS, via tävlingssidan för fototävlingen anses deltagaren ha godkänt och vara bunden av dessa regler, villkor och bestämmelser. Separat uppladdningssida meddelas tidigast 17 mars 2010.
 • Deltagaren ansvarar för att personer på bilderna (och deras vårdnadshavare, när det gäller barn) har lämnat medgivande om, att avbildas, och att bilden publiceras av RGS i enlighet med tävlingsreglerna. Bidrag med motiv som kan verka stötande eller inte uppfyller tävlingsvillkoren kommer att uteslutas ur tävlingen.
 • Bilderna bör vara i originalstorlek, eller åtminstone vara omkring 2 MB storlek, och ska vara i jpg-format av högsta kvalitet.
 • Deltagarbilder kommer att publiceras löpande under tävlingens gång på “gneisbloggen” samt efter avslutad tävling, på gneis.se för att presentera vinnaren och vinnarbilden.
 • Juryn består av tre (3) personer från RGS samt en fotograf, och bilderna bedöms utifrån hur väl de representerar varumärket Gneis. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnare av tävlingen underrättas personligen snarast efter juryns arbete avslutats.
 • Priserna är inte överförbara, ej heller utbytbara mot kontanter. Skulle priserna av någon anledning bli otillgängliga har RGS AB rätt att att byta ut dem mot likvärdiga produkter. Vinnare ska erlägga eventuella skatter som uppkommer i anledning av deltagande i fototävlingen.
 • Deltagaren ansvarar för att hålla RGS skadeslöst för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten eller lagen om namn och bild i reklam.
 • Deltagaren beviljar i och med uppladdning av bilder via RGS tävlingswebbsida, och genom sitt deltagande i tävlingen en världsomfattande royaltyfri, exklusiv rätt och licens till RGS, att i kommersiellt syfte få använda alla deltagarens bilder som laddas upp till tävlingen, i sin marknadskommunikation, reklam och trycksaker, i alla format och media, tidsbegränsat till utgången av 2011, om inget annat överenskommits skriftligen. Fotografens namn anges i anslutning till publicering av bilderna där så är möjligt i enlighet med svensk lag och god sed.
 • RGS, dess styrelse och anställda tar inte på sig något ansvar för, eventuella skador, förluster, kostnader eller personskador av något slag som kan ha uppstått som ett resultat av deltagandet i denna fototävling. Inget anspråk kan heller göras mot arrangören, om en tävlande inte kunnat ladda upp en bild pga. tillfälliga tekniska problem med tävlingswebbsidan.
 • Ytterligare tävlingsinstruktioner som ges av RGS, och visas på tävlingswebsidan skall anses vara del i dessa regler.

Annonser