Gneis fototävling fortsätter

Under gårdagen ramlade det in en hel drös med bilder till Gneis fototävling. Hoppas att ni som redan skickat in bilder fortsätter att ta nya bilder under resten av tävlingsperioden. Vi har fått lite frågor om fototävlingen, och jag tänkte ge svar på dem.

F: Får man skicka in bilder flera gånger ?

S: Man får ladda upp så många bilder man vill, och man kan ladda upp nya bilder under hela tävlingsperioden så många gånger man vill.

F: Måste barnens ansikten synas på bilderna?

S: Nej, det finns inga sådana krav.

F: Ska det vara uppställda bilder, eller kan man skicka in lekbilder?

S: Man får skicka in bilder på barnen när dom gör precis vad som helst, åker skridskor, grillar korv, åker pulka, äter kolbullar, står på huvudet, åker slalom, bygger snökoja, rider häst, kastar snöboll, hoppar med skidor, åker madrass eller bara njuter av vintern i största allmänhet. Visa era äventyr. I fototipsen vi publicerade här på bloggen förut var det poserade bilder, vi ber om ursäkt om det underförstått verkade som att vi bara ville ha sådana bilder, tipsen var snarast av teknisk karaktär. Som motvikt lägger vi upp lite lekfullare bilder denna gången. Länk till fototipsen här.

F: Var laddar man upp bilderna?

S: Man laddar upp dem via vår tävlingssida som du hittar om du klickar här.

Till helgen kommer jag att plocka ut lite olika bilder som tävlingsdeltagarna skickat in och lägga upp här på bloggen, kanske kommer det bild på någon som du känner. Så om ni har kul ”gneisbilder” liggande så kan ni passa på att skicka in dem idag, eller ge er ut på äventyr i snön till helgen 😉

Gneis Supershape overall 2010

Gneis Supershape overall 2010

Gneis Izor jacka 2010

Gneis Zipper jacka 2010

Gneis Youngster 2010

Eftersom många väljer våra vinterkläder för att de fungerar oavsett snö eller barmark tar vi med lite bilder med liiite snö på också. Gneis Granit och Youngster byxor, som är gjorda helt i slitstark Cordura® är väldigt populära köp bland kunderna från södra landsändan. Vi välkomnar sådana bilder också till Gneis fototävling.

Gneis Raindance jacka 2010

Gneis Youngster, Gneis Raindance jacka 2010

Gneis Youngster 2010

Gneis Youngster 2010

Annonser