NU har Gneis shop med vuxenplagg öppnat

Nu är vi äntligen klara med http://www.gneis.se. Vi har plockat bort alla barnplagg ur shopen för att ge plats åt vuxenplaggen. Barnplaggen kommer tillbaka efter 27 april när vuxenförsäljningen är över.

Gneishopen

Efter många turer och massor av mantimmar så är alla vuxenplagg på plats i butiken. Sista nätterna sov den som fick mest sömn bara 3 timmar…men med massor av koffein och vilja så gick det vägen.

Hoppas att ni gillar det ni ser i shopen. Det är frukterna av massor av arbete, inte minst att ta fram måtten till alla storlekar i alla modeller är ett hästjobb. Vi har verkligen lagt stor möda vid att göra det så enkelt som möjligt att välja rätt storlek, till och med en kort instruktionsvideo om hur man mäter de plagg man redan har, så att man lättare kan beställa Gneis vuxenkläder i rätt storlek.

Vi tycker själva att vi lyckats få till en bra mix, en klick kläder med färgade blixtlås som är helt i linje med vad våra konkurrenter har till nästa vinter, och några mer nedtonade som passar alla. Många av våra kunder väljer Gneis just för att vi har så glada färger, och det kommer vi att fortsätta ha, även på vuxenplaggen. Bland annat finns en jättesnygg, lätt och supersmidig dunjacka, WHISTLER, som har superlätt högklassigt gåsdun och ett tunt och fräscht tyg från en av branschens ledande tygtillverkare till exklusiva dunjackor. (Vi får inte berätta vilken som tillverkar det åt oss eftersom vi säljer jackan till så lågt pris till kunden)

Dunjacka Gneis Whistler vuxenplagg 2010-2011

ALTA vinterjacka, nedan, finns i flera snygga färgkombinationer, snölås, anatomiskt utformad huva, heltejpad och yttertyg med vattentätt membran. (20000 mm vattenpelare)

Gneis vinterjacka Alta, vuxenkollektion 2010-2011

Annonser

21 reaktioner på ”NU har Gneis shop med vuxenplagg öppnat

 1. Så kul att se kläderna, tyvärr är jag lite besviken då jag älskar klarrött och den cerisa Troy men de finns inte i dam XL

 2. Är modellen på skaljackan och powerhooden annorlunda mellan dam/herr..alltså är dammodellen figursydd?

  Fick ingen uppfattning om det på hemsidan.

  MVh/Sandra

 3. Hej!
  Schyssta kläder!!!Jag kollade storlekshjälpen finns som för övrigt är bra men det finns inga mått för byxorna (E&F)bara hjälp hur man mäter. Kommer dem senare eller?

 4. Åh så grymt besviken jag blev på att min favoritfärgkombination inte kom med. Men tydligen hade dom andra som röstade inte samma smak som mig då. 😉

 5. Det står ”Fler bilder på ev. färger och varianter kommer inom kort” på vissa plagg. När? Vågar inte beställa innan…

  • Tyvärr har en del av våra senaste prover fastnat i flygstoppet, så vi har varit tvungen att på några plagg skapa rättvisande kopior av dem utifrån våra färgprover, de borde bli färdiga under måndagen (idag) om allt går vägen.

 6. Var in på gneisbutiken och kikade igår. Tänkte beställa paketet med både vinterjackan ALTA och skaljackan ULTRA. Till min förvåningen var det paketet bortplockat idag??!!! VARFÖR???

  • En brist i tekniken bakom webshopen gjorde det tyvärr omöjligt att ha de paketkombinationer som vi vill ha. För vissa kombinationer av paketen blev rabatterna fel, om man köpte två eller fler paket. Något som några kunder upptäckte och vi nu har rättat till. Turligt nog hade det inte blivit fel i någon order. Vi beklagar detta. De viktigaste paketen finns dock kvar./

   • Näe men varför då? Jag hade tänkt beställa vinterjacka + skaljacka i paket bara jag hunnit mäta färdigt. Vad trist att det försvann!

    • Vi har tagit till oss era synpunkter och valt att manuellt i efterhand justera priset på Alta-jackan, så att man får det från början utlovade paketavdraget även för denna jacka, när man köper Ultra+Alta, alternativt Alta+Ultra+Whistler. Vi kommer att e-posta så att informationen når alla, både de som redan handlat och inte. Vi är inte sämre än att vi kan ändra oss (vilket vi, historiskt sett, ofta gjort) och vi har t.ex. lagt till fler färger på XL-Dam storlekarna. Om XL-Dam är för litet rekommenderar vi att man jämför sina mått med herr-storlek istället, det fungerar i de flesta fall (även om man är en kvinna).

 7. Den här vinterjackan ALTA, hur är yttertyget på den? Är det så här blankt eller mer matt såsom skaljackor brukar vara? Är det samma yttertyg i vinterjackan ALTA och i skaljackan Ultra?

  • Yttertyget påminner i stort om de vinterjackor som vi haft på barnkläderna i vinter. Måste fråga designern om hur han skulle beskriva det, de design/storleksprover vi fått är i andra tyger än de som jackorna kommer att tillverkas med.

  • En brist i tekniken bakom webshopen gjorde det tyvärr omöjligt att ha de paketkombinationer som vi vill ha. För vissa kombinationer av paketen blev rabatterna fel, om man köpte två eller fler paket. Något som några kunder upptäckte och vi nu har rättat till. Turligt nog hade det inte blivit fel i någon order. Vi beklagar detta. De viktigaste paketen finns dock kvar.

 8. Nu blev jag glad när jag såg att färgerna finns i dam XL, ikväll blir det beställning 🙂

 9. =/ Inte alls som jag trodde och hoppades på färg fronten. Går det att beställa endast ett plagg, eller måste man beställa hel paket?

  • Man kan beställa alla plagg separat, aktuellt pris ser du då i varukorgen, paketköpen har störst rabatt. Titta i vår pris och paket flik så ser du alla priser.

   • Men vad bra =). Gillar nämligen den höga kvaliten påera kläder. Så en eller två skaljackor blir det i alla fall.

Kommentarer inaktiverade.