En STOLT mamma

Fick ett brev från en STOLT mamma till Ruben 3 år i Ursviken, vinnare i Gneis fototävling.

Vinnare i gneis fototävling 2010

Hon skriver så här:

Hej !

Att man kan bli så glad över en fototävling 🙂 Att bilden tagit sig vidare till final var stort nog för oss, men att den sedan tog hem hela tävlingen är helt otroligt roligt!!

Killen på bilden är vår son Ruben 3år. Ruben gillar att vara ute och leka, oändligt många är de timmar han spelat Hockey på gatan utanför huset. I höstas när vi just fått hem Gneis overallen var det en helg när det var jättefint väder och vi var ute, då kom grannen Ida Nilsson förbi med sin kamera. På något vis lyckades hon fånga Ruben på bild som i vanliga fall inte alla är en linslus, och resultatet blev bilden ni sett i tävlingen. En spontanbild av en spontanidrottare 🙂

Nu har hela vintern gått och med tanke på vilket väder vi haft är jag otroligt nöjd och glad att vi köpte en Gneis overall !!! Att overallen klarat de prövningar yrvädret Ruben utsatt den för är smått otroligt. Man behöver inte oroa sig för varken kyla eller väta. En sak är säker att nästa vinter kommer Ruben återigen att vara klädd i Gneis! När vi packade upp Rubens kläder i höstas sa vi redan då att det var synd att kläderna inte fanns i vuxenstorlek eftersom de var så fina. Nu har vi vuxna i familjen beställt varsit vuxenpaket, och vi längtar till leverans!

Tusen tack till priset och äran 😀

vänliga hälsningar från en STOLT
Maria Wikström

Annonser

2 reaktioner på ”En STOLT mamma

  1. Grattis till vinsten 🙂
    Jag är så glad att den bilden vann det är så underbar och den var BÄST.
    Ruben har så skön stil, förstår att du är stolt.

  2. Grattis. Röstade även jag på Er bild, den är så härlig och färgerna skarpa. Även om inget klart Gneis namn syns så vet vi alla att det är GNEIS och bilden har fart, aktivitet och glädje. Man ser att det är en kille som har QUL och att han har ett bra plagg för att ha qul.
    Jätteroligt att ni vann. Grattis

Kommentarer inaktiverade.