Herre på täppan…

Idag berättar Jenny Olsson i Bollnäs sin historia bakom bilden som kom på femte plats i vår fototävling.

Femte pris Gneis fototävling 2010

Den här vintern har ju varit helt fantastisk vad det gäller snö! Så utanför vårt radhusområde hade de samlat ihop en gigantisk snöhög med den snö som skottats ut från området.

Vår familj, tillsammans med vår hund Sigge, var uppe på den här snöhögen och byggde ”rum” i snön. Rätt vad det var hade en stor del av områdets barn samlats där uppe med oss. Vi lekte ”herre på täppan”, åkte stjärtlapp, madrass och njöt av snö, kyla och sol. Ett av barnen som var med var mitt kusinbarn Linnea, som är tjejen på bilden, och hon gillar verkligen vår hund. Så hon passade på att kura ner sig tillsammans med honom där högst uppe i snöhögen.

Av alla de barn som var med oss i snöhögen hade mer än hälften på sig just Gneiskläder. Vi har öst beröm över ert klädesmärke och fler och fler i vår bekantskapskrets har upptäckt Gneis. Några har fått ta över våra barns urvuxna vinteroveraller och har på så vis fått se hur varma, bekväma och slitstarka dom är. Så nu tänker de själva beställa kläder från er till vintern.

Det vi fastnade mest för i början var just den smidighet som kläderna har. Det blir inte stort, stelt och otympligt. Sen har vi sett hur bra våra barn håller värmen i dom. Vi använder oss mest av overallerna och fleecekläderna och dessa använder barnen på förskolan, i pulkabacken, när vi åker längdskidor och skoter men även när vi bara gör ärenden på stan. De är så snygga så overallerna åker på jämt!

Riktigt kul med ert initiativ till fototävlingen! Och fortsätt med ert utomordentliga arbete i att utveckla bra kläder!

Tack för alla röster, ni som röstade!

hälsar

Jenny Olsson m. familj, Bollnäs

Annonser