20% sommarrabatt på utvalda kläder

Hej alla ”gneisdiggare”. Det var länge sedan sist, men här har det varit körigt sista tiden, massor av beslut kring produktionen av barn och vuxenkläder inför vintern och den nyss avslutade lagertömningen.

För att fira sommaren vill vi ge 20% rabatt på ett antal utvalda plagg som passar både nu i sommar, och som skönt extralager i vinter.

Vi startar dessutom en liten bloggartävling med tre presentkort á 500kr i potten, för att ha chansen att vinna gör du så här:

  1. Ladda hem bannern här nedan och lägg upp den på din blogg med länk till http://www.gneis.se
  2. E-posta oss en länk till din blogg via adressen: bloggen (a t) gneis.se Skriv dessutom ned ditt svar på följande fråga: Hur många färger har Gneis på vuxen LURV ?
  3. Om Du inte redan är anmäld som kund hos Gneis så måste du göra det.

Tävlingen avslutas 30 juni. De tre först dragna vinnarna, som har gjort de tre uppgifterna rätt, vinner presentkort á 500kr att använda i vår webshop i samband med säljstarten av vinterkläderna i höst.

Du som har en blogg, får gärna skriva några rader till oss via adressen ovan och berätta mera om den, vad du bloggar om, hur många läsare den har osv.

Vi kommer med största sannolikhet att välja ut några bloggare som får en uppsättning kläder från Gneis att skriva om i höst/vinter. Dels som gästbloggare här, men framförallt på sin egen blogg. Vi återkommer om detta längre fram i sommar.

Lycka till !

Bloggartävling hos Gneis

Annonser