Gneis höstkampanj, minst 20% på alla produkter

Senaste veckan har vi haft tusentals besökare som varit nyfikna på att kika på Gneiskläderna inför vintern. Fram till för några timmar sedan har webshopen varit stängd för underhåll inför säljstarten.Vid middagstid öppnade vi slussarna och under några få timmar har vi haft tusentals besök och massor av order. Vårt lager i Falkenberg kommer att få det hett om öronen när de kommer till jobbet i morgon. Det är många som vill köpa bra funktionskläder för barn. Hos Gneis hittar du t.ex. bra och slitstark vinteroverall för barn.

Många har framförallt varit nyfikna på att se om vi har några nya modeller att visa upp. Men som någon en gång sa ”Varför ändra ett vinnande lag”. Årets kollektion är med några undantag densamma som 2009 års. Allt bra kan göras bättre, men eftersom förra årets kollektion blev så omtyckt bestämde vi tidigt att köra samma kollektion ett år till. Vi har istället lagt allt krut på att ta Gneis till nya höjder 2011. Och vi är på god väg!

Onsdag 25 aug inleder vi därför vår hittills i särklass största annonskampanj, då vi under en 20-dagars period vänder oss till nära en kvarts miljon nya familjer med följande erbjudande; Prova Gneis funktionskläder och få 20-30% rabatt på hela vårt sortiment.

Självfallet gäller erbjudandet även dig och du får gärna hjälpa oss genom att tipsa dina vänner om det. Shopen är öppen, du har alltså lite tid på dig att handla innan kampanjen tar fart på allvar. Men vänta inte för länge om du vill kunna välja alla färger & storlekar.

Annonser

4 reaktioner på ”Gneis höstkampanj, minst 20% på alla produkter

 1. Hej Gneis! Var är vinterhandskarna? Hade tänkt beställa dem samtidigt som vinterkläderna. Hälsningar Nina

  • Även om en produkt är bra så vill vi försöka att förfina och förbättra/uppdatera så långt det går, och vi hinner tyvärr inte få hem några nya handskar förrän tidigast under början på nästa år (2011). Vi jobbar just nu med nästa vinters kollektion och utan att lova något så borde handskarna åtminstone finnas med i den. Se till att vi har din e-postadress så att du får våra utskick, med lite tur så kommer som sagt en batch i början på nästa år.

 2. Hej
  Först skulle jag vilja tacka för snygga plagg. Min äldsta son fick en speed jacka förra året, kanon, förutom att jag saknade någon sorts mudd (kanske nån inner mudd hade suttit fint).

  Nu till min fråga/tips
  varför är det bara denna(speed) jacka som har snölås?

  • Hej !

   Roligt att du också gillar våra kläder. Det är Speed som är vår ”skidjacka”, därför har den snölås. Det är inte alla som vill ha ett snölås i jackan, därför har vi en variant som är utan, Raindance heter den jackan.

   Mudd i ärmslutet är också något som delar kunderna i två läger, det finns många som tycker det är i vägen och säkert många som tycker att det borde finnas. Vi tar med oss det i slutdiskussionerna kring 2011-2012 år Gneiskläder.

Kommentarer inaktiverade.