Gneis funktionskläder fototävling 2011

Årets upplaga av Gneis fototävling har startat och de första bidragen börjar droppa in. Precis som förra året måste du lämna dina bidrag via en speciell tävlingssida hos oss.
För att hitta fullständiga tävlingsregler och instruktioner går du in på Gneis tävlingssida, där du också hittar länkar till tips för bättre bilder.
Tävlingen pågår till 15 mars 2011 så du har gott om tid att fotografera. För att du ska slippa spara ihop tävlingsbidrag så har vi gjort så att du kan skicka in bilder i flera omgångar om du vill. 

Gneis overall 2010, fototävling 

 

Ett av de första bidragen som kommit in är från Johanna Slotteborn i Tullinge som passat på att fotografera sin son Benjamin, 6,5 år, i sina nya fina Gneiskläder. Så här skriver hon när jag ber henne berätta lite om var bilden är tagen.

Bilden är tagen dagen innan julafton 2010 i Österfanbyn utanför Örnsköldsvik där Benjamins mormor och morfar bor. Det var -28 grader men vi ville ändå åka pulka. Så vi pälsade på oss och gick ut. Det var ett stålande vinterväder så vem kan motstå det!

Benjamin blev så trött av allt pulsande i snön att han lade sig ner i snön för att vila. Jag tyckte det var så fint med de små snökristallerna som hade bildats på hans ögonfransar och passade på att fota honom när han för en gång skull var still. Annars är det mycket rörelse på våra tre killar. Gneis-kläderna passar ju utmärkt då.

Gneis är helt nytt för oss och det är bara vår äldsta som fått äran att få helt ny overall, och vi har fått tips om Gneis fina och bra kläder av flera vänner oberoende av varandra. Det märks att de är genomtänkta och att de håller en hög kvalitet, och vi tycker redan mycket om kläderna. Designen är sportig, och kombinationen mellan det svarta och färgglada är jättefint. Vi kommer garanterat fortsätta att köpa Gneis kläder, och vi ser redan fram emot 2011 års kollektion!

Med vänlig hälsning

Johanna Slotteborn

Annonser