Gneis-overallen är toppen på alla sätt och den är snygg-tuff, säger Erik

Många av våra kunder tycker att Gneis overall är den bästa vinteroverallen för barn. Erik utnämner den dessutom till snygg-tuff. Det är ett bra betyg tycker vi.
Nyspolad is, strålande sol och en härlig kopp choklad. Erik och Saras mamma Karin skriver i dagens blogg om sitt bidrag till Gneis fototävling 2011.
Har du en bra historia där Gneis-kläderna varit guld värda?
Var med i vår ”blogg-tävling”, klicka dig vidare och läs mer.


Gneis fototävling 2011

Det var en härlig onsdag i januari i år som hela familjen åkte till bandybanan vid Cloetta Center i Linköping för att åka skridskor. Erik och Sara tycker mycket om att åka skridskor, och denna dag var det strålande sol och blank is. Höjdpunkten på utflykten var givetvis fikat. Här på bilden sitter Erik och Sara i ett av bandybåsen och pratar över en kopp choklad, och njuter av att solens strålar faktiskt värmer.

Vi är nya kunder hos er och köpte först en overall till Erik i höstas. När vi fick overallen och Erik provade den blev han stormförtjust. Erik vill ha overall, och inte tvådelat, men samtidigt ville han inte ha en ”larvig overall”.  Gneis-overallen är toppen på alla sätt. Den sitter perfekt på, den är varm och skön och den är snygg-tuff, som Erik själv säger. Dessutom finns overallen i stora storlekar, så även ”stora” killar/tjejer kan ha den. Vi kände direkt att det var kanonkvalitet på overallen så att beställa en till Sara också var självklart. Mössorna föll vi för då de är fulla med reflexer. Barnen har lekt mycket i snöhögarna längs vägen i vinter och även om bara huvuderna sticker upp, så syns de – perfekt!

Hälsningar Karin Wettermark

Förutom fototävlingen har vi under februari en liten blogg-tävling.
Har du en historia där dina eller ditt barns Gneis-kläder varit guld värda?
Var med i vår tävling, klicka här för att läsa mer.

Skynda, skynda, tävlingen pågår bara under februari månad. Vinnaren presenteras separat här i bloggen.

Annonser