Gränsen premiären är avklarad

Vår kontors-allt-i-allo och kundkontakt Jonas har besökt Riksgränsen i samband med premiärhelgen för säsongen. Hans rapport verkar lovande för de som gillar att åka skidor i vår nordliga utpost.


Gränsen premiären är avklarad!

Bättre än på mycket länge måste jag spontant säga, både snömässigt och med ny värmestuga i gamla Schmedjan byggnaden. Där kan man numera hänga när tårna inte ville ge sig till känna mer. Microvågsugnar, diskbänk med mera för att kunna käka medhavd mat finns också tillgängligt.

 

 

Hann även upp en sväng på Nordals och det är inte varje premiär som det ges möjlighet till detta. Oftast brukar man vara nöjd bara liftarna går oavsett om det är pga väder eller tekniskt.
Nu blev det ju iof sig så att nedre stolbanan gick sönder ändå men på söndag eftermiddag när det ändå (iaf enligt våra ben) var dags att börja avveckla. ”- Man ska aldrig åka sista åket!” (Gammalt friåkar ordspråk). 

 

 

I övrigt blev det också allt det andra man ska hinna med på en gränsen helg; Metrohäng, bastuhäng, Pizzaslicar på Lappis, slänga iväg en bakåtvolt, Thaikäk på Arctic Thai i Giron, Barburgare, Nöta Keps – Sommarstigen ett par hundra ggr, förstöra en skidslip i Sportshopen osv.osv.
Till sist tar jag med mig att det gick otroligt lätt att ta sig upp på Nordals.
Gött att känna för en snart 40-årig friåkarräv.

 


Annonser