Styra prenumeration

Under senaste veckorna har det varit många uppdateringar på Gneisbloggen. Dels har vi publicerat bidrag som kommit in till vår bloggtävling, plus att vi har presenterat en del bidrag från fototävlingen. Ett par läsare har hört av sig till oss om att de inte vill ha e-post om Gneisbloggen varje dag. Därför visar vi dig hur du kan styra hur ofta du vill ha uppdateringar från oss.

Som läsare av Gneisbloggen får du tips om vad som är på gång hos Gneis. Vissa perioder är det mycket som händer, och då kan det komma uppdateringar nästan varje dag, särskilt när det pågår tävlingar eller är dags för nya produkter. Om man inte vill riskera att missa något spännande som är på gång hos oss behöver man inte ändra på något, men om man vill ha uppdateringarna mera sällan kan man lätt ställa in det i sitt WordPress konto.

När du är inloggad på ditt användarkonto klickar du på ”Mitt konto” längst upp till vänster på sidan. Välj sedan ”Hantera mina prenumerationer” i drop-down menyn. (se bilden här under)

Hantera prenumeration
När du fått upp sidan med dina prenumerationer kan du lätt välja hur ofta du ska få e-post om inlägg på Gneisbloggen. Grundinställningen är ”instantly” vilket innebär att du får meddelande direkt när vi publicerat något i bloggen. Vill man ha meddelande mera sällan kan man välja något av alternativen ”daily” eller ”weekly”. Och om man hellre föredrar att hålla koll på vår blogg helt på egen hand, väljer man alternativet ”never”.

Prenumerations meny

Även i e-postmeddelandet från WordPress kan du hitta en länk till inställningssidan. Se pilen nedan.

Hantera prenumeration

Vi hoppas att du hittar en inställning som passar dig.

Annonser