Gneis Supershape, bästa vinteroverallen hittills

Supershape

Gneis vinteroverall, inte rädd för geggamoja…

Gneis populära vinteroverall Supershape har fått en ansiktslyftning, inför säsongen 2012, med flera nya färger och finns nu ända upp till storlek 140 cl.

Barnoverall Supershape, Gneis® 2012

Barnoverall Supershape, Gneis® 2012

Tidigare modeller av Supershape har varit mycket omtyckta overaller, och med årets förändringar blir det den bästa overallen vi gjort, hittills. Förbättrade smuts och vattenavvisande egenskaper på yttertyget gör Gneis vinteroveraller lätta att hålla rena även om man har ett barn som gillar geggamoja.

Varm och vattentät vinteroverall ”deluxe”.

Gneis Supershape är en både lätt och varm barnoverall med suverän komfort och rörlighet. Overallen har på överdelen ett smidigt yttertyg med vind och vattentätt membran som utan problem klarar även de mest regniga vinterdagarna.
Alla funktionskläder från Gneis har ett vattentätt membran som ”andas”. När barnet blir varmt öppnar sig porerna på tygets insida och ventilerar ut överskottsfukten så att barnet håller sig torrt och slipper bli nedkylt.

Rivstark och vattentät

Byxdelen på alla Gneis barnoveraller är sydda helt och hållet i ett extremt rivstarkt och vattentätt förstärkningstyg. Overallen har dessutom vattenskyddade blixtlås från YKK®.
Precis som man kan förvänta sig på en bra vinteroverall har Supershape en smidig och effektivt värmeisolerande vadd som hjälper barnet att hålla kroppsvärmen hela vintern. Egenskaper som gör Supershape till en barnoverall som funkar i hela landet, från senhöst till vår, oavsett väderlek.

Barnoverall Supershape, Gneis® 2012

Barnoverall Supershape, Gneis® 2012

Eftersom barn ofta sitter direkt på snön har Gneis barnoverall en stötdämpande och extra värmeisolerande foam, både för baken och knäna.

Passformen på overallen justeras lätt med regleringar där det behövs. T.ex. kan benslutets vidd lätt justeras med en invändig knappresår så att barnet slipper trampa sönder benslutet på sin overall. Rejäl fothälla i silikon håller benet på overallen på plats när små upptäckare pulsar i djupsnön.

Barnoverall Supershape, Gneis® 2012

Barnoverall Supershape, Gneis® 2012

När du köper en overall eller andra vattentäta vinterkläder för barn från Gneis funktionskläder kan du vara säker på att vi gjort allt för att ditt barn ska slippa frysa eller bli blöt.

Färger: Blå, Röd, Grön, Svart, Lila och Orange.
Storlekar: 104-140 cl.

Säljstart i Gneis webshop efter skolstarten i höst.

Annonser