Gneis Snowflake, slitstark vinterbyxa

En vattentät och vindtät vinterbyxa

Vinterbyxa, täckbyxa eller termobyxa, kärt barn har många namn. Snowflake är en av de vinterkläder vi designat speciellt för de mindre barnen, därför har byxan en generös passform som inte hindrar små upptäckare i sina vinterlekar.

Vinterbyxa Snowflake, Gneis® 2012

Vinterbyxa Snowflake, Gneis® 2012

Byxan slutar högt upp så att det inte glipar vid jackslutet. En resår i midjan och fastsydda hängslen, som är lätta att justera, ser till att vinterbyxan sitter bra. En stor blixtlåsöppning underlättar så att barnet själv kan klara på- och avklädning.

Vinterbyxa Snowflake, Gneis® 2012

Vinterbyxa Snowflake, Gneis® 2012

Snowflake har benslut med resår, och är öppningsbara med dragkedja. De justerbara och avtagbara fothällorna av silikon håller byxan säkert på plats när barnet ger sig ut i djup snö. För säkerhets skull har byxan flera högeffektiva reflexer, fastsydda så de sitter säkert tvätt efter tvätt.

Slitstarka vinterkläder, klarar även geggamoja.

Snowflake är en slitstark vinterbyxa, sydd helt och hållet i vårt extremt rivstarka förstärkningstyg. Vår effektivt värmeisolerande vadd ser till att hålla värmen även när temperaturen faller långt under nollan. Dessutom har både knä och bak extra isolering med en mjuk och stötdämpande foam. Så att små barn som sitter på snön slipper bli nedkylda om rumpan.

Vinterbyxa Snowflake, Gneis® 2012

Vinterbyxa Snowflake, Gneis® 2012

Ett vind- och vattentätt yttertyg med andande membran och heltejpade sömmar gör Snowflake till en vinterbyxa som ersätter gamla tiders galonbyxa i vilket slaskväder som helst. Det vattentäta membranet klarar en vattenpelare på 10.000 mm utan läckage, vilket gör att vinterbyxan Snowflake blir ditt barns torra bästis i alla väder från senhöst till vår. Yttertyget har fått en DWR-behandling som ger bättre vattenavrinning och gör det lättare att spola av dagens ranson geggamoja från vinterbyxan.

Som passande vinterjacka till Snowflake rekommenderar vi Youngster, som tillsammans är ett bra alternativ till vinteroverall för barn som hellre vill ha tvådelade vinterkläder.

Färger: Svart
Storlekar: 98-134 cl.
Annonser

3 reaktioner på ”Gneis Snowflake, slitstark vinterbyxa

 1. Ser ut som vår favorit youngster. Men så synd att ni inte lyssnade på min enda kritik mot byxan. Fastsydda hängslen är ni de enda som kör med av de bättre tillverkarna av barnytterkläder. Hängslernas resår skulle må bättre av att slippa hänga med i tvätten.

  • Hej!
   Jag kan inte svara på varför det ser ut som det gör, men jag ska framföra det till den som designar nästa års kollektion. Det ligger något i det du säger.

   • Ja gör det. Och som tips vill jag nämna Isbjörn of sweden, Polarn&Pyret samt Reima tec, det är de kläder som jag jämför era med i kvalitét och jag är lite av en ytterklädesnörd så i mitt tycke är det de bästa tillsmammans med er just nu.
    Alla de övriga har löstagbara hängslen och har haft de senaste 6 åren.

Kommentarer inaktiverade.