Gneis Youngster, vinterjacka för små upptäckare


En vattentät vinterjacka för vilda utelekar


Vinterjacka, täckjacka eller termojacka
, kärt barn har många namn. I stort är årets Youngster samma varma och sköna vinterjacka med några små ansiktslyft sedan förra modellen.

Vinterjacka Youngster och vinterbyxa Snowflake Gneis® 2012

Vinterjacka Youngster och vinterbyxa Snowflake Gneis® 2012

Eftersom jackan är designad för de mindre barnen har jackan en vindslå och ett lättgående YKK® frontblixtlås för att underlätta på- och avklädning. Jackan har en generös passform så att den inte hindrar små upptäckare på äventyr i vinter.

Vinterjacka Youngster, Gneis® 2012

Vinterjacka Youngster, Gneis® 2012

Som passande vinterbyxa till Youngster rekommenderar vi Snowflake, vilka tillsammans är ett bra alternativ till vinteroverall för barn som hellre vill ha tvådelade vinterkläder.

Gneis vinterjacka för små barn i “styggväder”

Youngster är en vindtät vinterjacka, med ett vattentätt och andande membran (10000 mm/10000g/24h).  Med heltejpade sömmar och DWR-behandling som ger bra smuts- och vattenavvisande egenskaper blir vår vinterjacka ditt barns bästis i alla väder.
En avtagbar anatomiskt utformad huva med flera justeringsmöjligheter och halvstyv skärm ger en ombonad känsla även om det stormar. Armslut med tunn, elastisk innermudd och justering med kardborreslejf gör det lätt att justera passformen.

Vinterjacka Youngster, Gneis® 2012

Vinterjacka Youngster, Gneis® 2012

Jackan har högeffektiva reflexer, som är ordentligt fastsydda så de sitter säkert tvätt efter tvätt.  Alla fickor på Youngster har vattenskyddade blixtlås från YKK®.

Färger: Blå, Röd, Grön och Lila.
Storlekar: 92-128 cl.
Annonser

En reaktion på ”Gneis Youngster, vinterjacka för små upptäckare

  1. Min son älskar sin Gneis jacka och byxa som han har haft på sig så gott som varje dag i två vintrar! Det är knappt vi har fått tvätta dom eller fått på honom skoterkläder ens när vi ska ut i skogen.Han fryser inte i dom säger han..Och efter två vintrar är tyget lite nött och jag har fått laga nåt litet nött hål i tyget men inget annat! Toppenkvalitet!

Kommentarer inaktiverade.