Ny prisfilosofi!

Skärmavbild 2014-03-07 kl. 12.00.18

Känns detta igen? Jo, vi har också varit där. Är nog idag mer regel än undantag att handla på kampanj med risk för att man kanske köper för att det är ”just nu”, och inte för att man behöver varan?

Men vad värre är… Med alla erbjudanden flyttas fokus FRÅN vad du får för dina pengar, TILL hur mycket du ”tjänar”. Till slut blir det ordinarie priset bara något som behövs för att räkna ut rabatten.

Nu tar vi steget och inför nettopriser. Det gäller tills plaggen tar slut alt. tas ur sortimentetså att du när plaggen behövs kan köpa dem till lägsta pris.

Samtidigt vässar vi alla priser till en nivå som vi räknar med att kunna hålla med de volymer som säljs idag. Beroende på storlek och typ av plagg är påslagen olika. Vi har valt att subventionera storlek 74-92 cl (de blir annars för dyra) och vissa av året-runt-plaggen.

Vässa betyder i vårt fall prisjusteringar på 13-23% på de flesta av plaggen, till över 30% på några av dem. Men även 0%. Prissänkningen gäller förstås även våra sköna och användbara polycotton plagg

Vårt populära 2,5-lagers regn/lättviktsskal Sahara kan inte sänkas en krona. (Tror inte du på någon rea hittar ett lika prisvärt 2,5-lager i den kvaliteten.) I övrigt har det funnits mer/mindre stora marginaler att ta av.

Vi vill gärna bli jämförda, och sedan valda för att du tycker att du får mer av oss för dina pengar än från våra konkurrenter – inte för att du ”tjänar mest” genom att handla av oss.

För vi vet att vi med ett minimum av mellanhänder och ett stort kunnande samlat hos ett litet glatt och effektivt gäng kan erbjuda dig mycket bra och mycket prisvärda funktionsplagg med hög prestanda.

Bästa hälsningar
Ulf Byström, stolt VD på Gneis

Annonser