Suveräna skal för årets alla dagar!

Skärmavbild 2014-03-07 kl. 12.05.41Vad kan vara mer passande än att prata skal efter en vinter som denna?

Vi vill i vart fall slå ett rejält slag för detta suveräna plagg – perfekt för alla ruggiga dagar vår, sommar och höst. Ett plagg som med ett bra mellanlager även funkar en bra bit in på vintern.

Vi på Gneis tycker nämligen det är lika viktigt att barnen har bra kläder de blåsiga och blöta dagarna, som de kalla vinterdagarna. Bra kläder med hög komfort och prestanda, som gör att de vill vara utomhus.

Helst vill vi förstås att du väljer Gneis! Men hellre ett annat varumärke än inget skal alls. Förutsatt att det är ”riktiga skalplagg” du köper! Alltså välgjorda plagg med hög vattentäthet, bra andning och juste pass­form, gjorda av sköna och smidiga material. (Viktiga egenskaper eftersom skalplagg ofta används nära kroppen och ofta.)

Vi har därför, för din skull, sammanställt en hel del matnyttig info om skal på vår hemsida. Vi ger dig nödvändiga baskunskaper, jämför olika varianter på skal och ställer skalbyxan mot galonbyxan. Du får lära dig mer om ”lager-på-lager”, hur du sköter dina skalplagg m.m.

Välkommen till Gneis Online och lär dig allt om skal och ta samtidigt del av våra nya priser.

Trevlig helg önskar vi på Gneis!

Annonser