Gästbloggare på Gneisbloggen!

Då kör vi för första gången igång, Gästbloggare på Gneisbloggen. Superskoj!

Är just du sugen på att blogga här hos oss under två veckor? Här kan du läsa mer om vår tanke, upplägg och hur du går tillväga.

Under två veckor kommer Anna Farman Berg med familj att blogga hos oss och det är vi jätteglada för.

Här kommer en presentation, lycka till Anna!

Familjen Berg

Hej, Anna här. Jag har fått äran och nöjet att blogga för Gneis i ett par veckor och dela med mig av vår vardag. Vardag låter väldigt…vardagligt, kanske till och med lite trist?
Med tanke på att de flesta dagarna på året är just vardagar så är det lika bra att försöka göra det bästa av dem. Uppskatta det lilla och gör det bästa av dagen. Annars blir det så himla tråkigt, världen är redan fylld med tillräckligt mycket tråkigheter.
presentationsbild
Familjen Berg består av mamma Anna och pappa Alf, vi är lite som Karlsson på taket, lagom runda, kloka och i våra bästa år 😉

Vincent, 10 år, gillar naturen och är upptäckarscout, han spelar trummor, går på simning och golfar när det är säsong.

Alexander, 7 år, är kreativ och gillar att måla och pyssla. Han spelar innebandy, går på simning och golfar han med när säsongen tillåter.

 

 

När vi inte cyklar (ibland pendling & MTB), spelar golf, jobbar ideellt på olika sätt, skjutsar barnen hit och dit, renoverar eller försöker få fason på vår trädgård så säljer jag saker (IT lösningar) och Alf driver ett undersökningsföretag.

Vi trivs bra i Täby som ligger ca 1,6 mil norr om Stockholm. Här bor vi nära naturen och en sjö samt har lagom pendlingsavstånd in till stan.

Familjen består också av två små dvärghamstrar, Snöflingan ochTingeling.
De och Alexanders chiliplanta, for land och rike runt med oss i somras, men det är en annan historia.

Välkommen till vår vardag!

Annonser